930×122 CAPRA 5

cannabis

3 BĂRBAȚI DIN MIOVENI, REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI (VIDEO)

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au surprins în flagrant delict trei bărbaţi din oraşul Mioveni în timp ce cultivau, preparau şi comercializau plante de cannabis.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Din cercetări a rezultat faptul că în ultimele trei luni cei trei ar fi cultivat pe un teren viran mai multe plante de cannabis, atât în sol, cât şi în ghivece speciale, pe care zilnic le irigau şi le fertilizau.

Au fost făcute 3 percheziţii domiciliare la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate ustensile folosite pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri, potrivit Poliției Argeș. Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti pentru audieri.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Faţă de cei trei bărbaţi surprinşi în flagrant delict a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de droguri de risc, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90