EcoMoto 930×122

cetățeni chinezi

3 CETĂȚENI CHINEZI, AFACERI ILEGALE ÎN PITEȘTI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat ancheta într-un dosar penal de evaziune fiscală.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2014-2015, trei cetățeni chinezi, de 44, 51 și, respectiv, 55 de ani, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale din Pitești, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă cheltuieli care nu ar fi avut la bază operațiuni reale (achiziții de articole vestimentare și produse de menaj de la mai multe firme cu comportament de tip fantomă).

Prejudiciul adus bugetului de stat s-ar ridica la 1.300.000 de lei, reprezentând TVA dedus în mod nelegal.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Pentru recuperarea acestuia, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra bunurilor celor trei, până la concurența sumei de 1.300.000 de lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată. (Foto: descriptiv. Sursa: Facebook Poliția Română)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3