930 x122 grota rece

droguri

3 TINERI, PRINȘI CU DROGURI ÎN SCARA UNUI BLOC DIN CARTIERUL EXERCIȚIU

Azi după-amiază, o patrulă de jandarmerie a depistat în scara unui bloc de locuințe din cartierul piteștean Exercițiu trei tineri, cu vârste de 16, 20 și 23 de ani, care la vederea jandarmilor au devenit brusc agitați.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Jandarmii au trecut la legitimarea și controlul corporal al celor trei, având suspiciunea că aceștia au ceva de ascuns.

„Asupra a doi dintre ei jandarmii au găsit fragmente vegetale uscate de culoare maronie care păreau a fi substanțe interzise la deținere. În această situație, s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Citiți și: Alertă în materie de droguri: Șase substanțe noi, în vizorul legii antidrog din România

Documentele întocmite au fost predate Poliției, pentru continuarea cercetărilor.

Unul dintre tineri, în vârstă de 16 ani, avea dispusă asupra sa măsura arestului la domiciliu pentru o faptă de tâlhărie. În cazul acestuia s-a luat legătura cu organele de poliție pentru stabilirea măsurilor care se impun”, ne informează Jandarmeria Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3