930 x122 grota rece

marea britanie

CATUSE_LA_MAINI

4 ROMÂNI PERICULOȘI, CĂUTAȚI DE POLIȚIE ÎN MAREA BRITANIE

În această dimineață Poliţia Metropolitană din Marea Britanie a declanșat o operațiune pentru găsirea mai multor persoane din categoria ,,Most Wanted” („Cei mai căutați”), printre care se află și patru români. Este vorba de indivizi acuzați de fapte grave în țara noastră și despre care există informații că se ascund în Marea Britanie.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În ceea ce priveşte cazurile cu cetăţeni români urmăriţi, acțiunea este coordonată de Biroul Naţional INTERPOL al Poliției Române și de ataşatul cu afaceri interne al României la Londra. Fiecare dintre cei patru este dat în urmărire internațională de Biroul Central Național INTERPOL București.

Potrivit Poliției Române, cel mai periculos este Silviu Bogdan Bruzlea, de 27 de ani, dat în urmărire în anul 2012 pentru omor calificat şi ultraj, având de executat o pedeapsă de 20 de ani închisoare.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Tot 27 de ani are și Alexandru Gabriel Cucu, urmărit de anul trecut pentru tentativă de omor deosebit de grav, având de executat o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de pușcărie.

Ceilalți doi sunt Balint Darius Budi, de 25 de ani, și Octavian Medeleanu, de 52 de ani. Primul a fost dat în urmărire internațională în 2011 de Poliția Română pentru iniţierea şi constituirea unui grup infracțional organizat şi trafic de minori, existând pe numele lui un mandat de arestare preventivă. Și celălalt are un mandat de arestare preventivă. El este urmărit din 2013 pentru iniţierea şi constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de persoane şi trafic de minori.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3