EcoMoto 930×122

înșelăciune

5 PITEȘTENI, ÎNȘELAȚI DE UN PUȘCĂRIAȘ PRIN METODA „PREMIU TELEFONIC”

Poliţiştii argeșeni de la Serviciul Investigaţii Criminale-Biroul Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului şi Grupări Infracţionale au finalizat cercetările într-un dosar penal cu acuzație de înşelăciune în formă continuată.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

În dosar un bucureștean în vârstă de 33 de ani este acuzat că în anii 2013 și 2014 a înșelat 5 piteșteni prin metoda „Premiu telefonic”.

Aflat în pușcăria din Miercurea Ciuc, acolo unde ispășește o pedeapsă pentru o altă faptă, individul trimitea pe telefonul mobil SMS-uri prin care, sub o identitate falsă, își anunța victimele că au câștigat premii în bani la diverse concursuri. Pușcăriașul preciza în SMS că pentru a intra în posesia banilor „câștigătorii” trebuie să depună anumite sume în conturi bancare, așa-zise cheltuieli de administrare.

Citiți și: Un bărbat îmbrăcat în măicuță, plan halucinant de înșelăciune

5 piteșteni au căzut în „plasă” și au fost prejudiciați cu un total de 20.000 de lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de întocmire a rechizitoriului şi trimiterea în judecată a individului pentru înşelăciune în formă continuată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90