EcoMoto 930×122

IJJ Argeș

57 de elevi jandarmi în primul stagiu de practică la IJJ Argeș

Pentru 57 de elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi a început o nouă etapă în dezvoltarea lor profesională și anume stagiul de practică în structurile operative ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

Aceștia sunt elevi din anului I de la școlile militare, 2 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni și 55 din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, iar în perioada 27.02-13.04.2023 vor desfășura primul lor stagiu de practică în cadrul Jandarmeriei Argeș.

Sub îndrumarea tutorilor profesionali, tinerii jandarmi își vor începe activitatea de practică în misiunile din domeniul pazei și protecției instituționale.

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Totodată, cei 57 de elevi se pot mândri cu faptul că fac parte din promoția cu cei mai mulți admiși din județul nostru.

„Le urăm mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității noastre și îi asigurăm de tot sprijinul!”, este mesajul transmis de IJJ Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90