930×122 CAPRA 5

piata ceair

6, POLIȚIA! HOȚI ȘI PROSTITUATE, ÎN PIAȚA CEAIR ȘI LA PODUL VIILOR!

Polițiștii Secției 1 Pitești au făcut un obicei din a organiza raiduri la fiecare sfârșit de săptămână în Piața Ceair, în Bazarul „Gheorghe Lazăr”, pe străzile „Crinului”, „9 Mai”, „Traian Vuia” și „Depozitelor” și în zona Podul Viilor.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În acest weekend Poliția a prins un hoț, în vârstă de 30 de ani, din Pitești, care furase un laptop în valoare de 2.800 de lei dintr-un autoturism staționat în Piața Ceair. Pe de altă parte, în aceiași Piață și în zonele adiacente au fost găsiți cinci comercianți care vindeau diverse produse fără autorizație și fără documente de proveniență a mărfurilor. Bunurile, a căror valoare se ridica la 7.800 de lei, au fost confiscate, iar vânzătorii, amendați cu un total de 2.500 de lei. Comercianții sunt din Pitești și din comuna argeșeană Călinești.

În zonele Podul Viilor și strada „Depozitelor” polițiștii au amendat șapte prostituate. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a fost de 3.500 de lei. Prostituatele amendate au vârste între 26 și 39 de ani și sunt din București, Târgoviște, Mioveni și din comunele Băbana (Argeș) și Mătăsaru (Dâmbovița). (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3