NOR CURIER 930X122

Arges

7 PERSOANE RISCĂ ARESTUL PENTRU EVAZIUNE ȘI SPĂLARE DE BANI

7 persoane au fost reţinute, iar un autocamion, 300 de litri de alcool, înscrisuri şi documente de evidenţă contabilă au fost ridicate de poliţiştii argeșeni ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice în urma celor 22 de percheziţii făcute ieri în Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Vâlcea şi Bucureşti, a anunțat în urmă cu puțin timp Poliția Argeș.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Potrivit sursei citate, autocamionul era furat din Austria.

Totodată, au fost găsite mai multe active mobiliare susceptibile ca fiind introduse într-un circuit financiar fictiv.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Au fost puse în aplicare 13 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la audieri la sediul din Pitești al Poliției Județene. Ulterior, 7 persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani şi executare de activităţi miniere fără licenţă sau permis de exploatare au fost reţinute pentru 24 de ore. Suspecții vor fi prezentați Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul adus statului a fost estimat la peste 2.000.000 de euro.

Mai multe detalii despre perchezițiile de ieri puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/acum-perchezitii-arges-statul-fraudat-cu-2-000-000-de-euro/. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3