NOR CURIER 930X122

bacalaureat

74 DE ELEVI ABSOLVENŢI DE LICEU DIN ARGEŞ, SALVAŢI DE CONTESTAŢII

74 de absolvenţi de liceu din Argeş care au susţinut examenul de Bacalaureat în aceast an au fost salvaţi de contestaţii. Mediile lor iniţiale erau sub 6, dar după reevaluarea lucrărilor acestea au crescut.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Conform datelor furnizate de inspectorul şcolar general adjunct Constantin Biriboiu, după soluţionarea contestaţiilor gradul de promovare a urcat în Argeş de la 62, 93% la 64, 34%. După recorectarea lucrărilor 74 de candidaţi argeşeni şi-au putut lua diploma de Bacalaureat. Este vorba atât de elevi din promoţia curentă, cât şi din seriile anterioare.

Judeţul Argeş a fost centru zonal de corectare a contestaţiilor, profesorii argeşeni fiind nevoiţi să evalueze din nou 6.644 de lucrări ale candidaţilor nemulţumiţi din Bucureşti, Giurgiu şi Teleorman.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3