EcoMoto 930×122

clopotniță

A ARS O CLOPOTNIȚĂ

UPDATE:  Au ars clopotnița, aproximativ 15 mp din izolația termică a bisericii, circa 3 mc de lemn de foc, un coș de gunoi și patru scaune din lemn, degradându-se ușa de la intrarea în biserică și două geamuri ale lăcașului de cult. Incendiul a pornit de la arderea necontrolată a vegetației uscate din zonă. 

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

A ars o clopotniță. A fost incendiu aseară târziu la clopotnița bisericii vechi de pe strada Grădinilor din cartierul Telești al orașului Costești din județul Argeș.

Intervenția pentru stingerea incendiului la clopotnița din lemn, cu o înălțime de aproximativ șase metri și situată în afara bisericii, a început în jurul orei 23:30 și a durat câteva zeci de minute.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

La fața locului au acționat echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

A fost trimis și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, dar nu au existat persoane rănite.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ar urma să anunțe astăzi cauza incendiului. (Sursă foto: ISU Argeș) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90