New Profesional Consult 930 x 122

politia

A DAT RADARUL PESTE CAP ÎN PITEȘTI

A dat radarul peste cap în Pitești. Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au oprit ieri în trafic pe Bogdan V., în vârstă de 19 ani, din comuna argeșeană Călinești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Șoferul este acuzat de polițiști că, în timp ce conducea un autoturism BMW pe strada Calea Câmpulung din Pitești, „a făcut manevra de depășire peste marcajul longitudinal dublu continuu care separă sensurile de mers și a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 122 de km pe oră.”, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș. Asta în condițiile în care limita maximă de viteză în localitate este de 50 de km pe oră.

Tânărul a primit o amendă de 580 de lei.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

De asemenea, precizează sursa citată, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru o perioadă de 120 de zile. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3