930×122 POSADA 5

dna

A vrut să scape de radar oferind mită polițiştilor rutieri

A vrut să scape de radar oferind mită polițiştilor rutieri! Ca urmare a denunţurilor unor angajaţi M.A.I., un argeșean a fost trimis în judecată.

Citiți și: Fost deputat PSD, arestat preventiv!

Două persoane din Iaşi şi din Argeş au fost trimise în judecată pentru infracţiuni de dare de mită în două dosare penale distincte în care poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie din Iaşi şi Argeş au efectuat cercetări la delegarea procurorilor de caz din cadrul unităţilor de parchet. Ambele sitaţii au avut la bază denunţuri ale unor angajaţi M.A.I. (un ofiţer de poliţie de frontieră şi un agent de poliţie) care au refuzat sume de bani oferite cu titlu de mită pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu.

În ceea ce privește cazul din Argeș, incupatul trimis în judecată pentru dare de mită de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş a oferit sume de bani unui agent de poliţie din cadrul I.P.J. Argeş – Poliţia Municipiului Piteşti -Biroul Rutier, precum şi colegilor săi de echipaj, după ce, la data de 26.08.2020, a fost oprit în trafic întrucât a fost depistat de aparatul RADAR, conducând un autovehicul cu o viteză mai mare decât limita legală admisă pe sectorul de drum.

Citiți și: Profesor de la o universitate de prestigiu, reținut de DNA pentru luare de mită

Pentru a nu i se reţine permisul de conducere inculpatul a oferit sume de bani în cuantum de 500 de lei, respectiv 1.200 lei martorului denunţător. Imediat, poliţistul a formulat denunţ la D.G.A. – S.J.A. Argeş ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind efectuate mai multe activităţi de urmărire penală pentru administrarea probatoriului în cauză.

Foto: descriptiv

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90