EcoMoto 930×122

accident rutier

Accident deosebit de grav! Un microbuz implicat! Multiple victime, printre care și un copil

În această dimineață, un grav accident rutier s-a produs în județul Teleorman, pe Drumul Naţional 6, la ieşire din Alexandria, pe direcţia de mers spre Bucureşti.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Un microbuz de transport persoane și o mașină au fost implicate în evenimentul rutier. În urma impactului puternic, microbuzul s-a răsturnat.

Potrivit Observatornews.ro, opt adulţi şi un copil au fost răniţi.

Citiți și: Acum: Accident grav la ieșire de pe A1!

A fost activat Planul Roşu de intervenţie. La faţa locului, echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

Circulația a fost blocată timp de o oră pe ambele sensuri.

„În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (şoferul autoturismului). Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acţionat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical.

Patru dintre cele opt victime, rănite uşor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi transportate la UPU Alexandria.

Celelalte patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ şi transportate la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Teleorman, potrivit Digi24.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Sursă foto: Ziare.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3