NOR CURIER 930X122

Arges

ACCIDENT MAI PUȚIN OBIȘNUIT PE DN PITEȘTI-CURTEA DE ARGEȘ

Un șofer din București, în vârstă de 27 de ani, a trăit poate cea mai mare spaimă de până acum din viața lui. I s-a întâmplat ieri în județul Argeș.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În timp ce se afla la volan, pe DN 7C, pe raza comunei Băiculești, conducând dinspre Pitești către Curtea de Argeș, în fața autoturismului i-a apărut un cal, lăsat nesupravegheat de proprietar. Șoferul nu l-a putut evita, iar mașina a intrat în plin în animal, care a murit pe loc. Și conducătorul auto a avut de suferit, dar, din fericire, doar răni ușoare.

Polițiștii rutieri din Curtea de Argeș veniți la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, constatând că nu era băut.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Poliția nu precizează dacă proprietarul cabalinei a fost sancționat pentru neglijența crasă de care a dat dovadă. (Foto Arhivă: hotnews.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90