EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT MORTAL PE DN 7C

Un argeșean și-a pierdut viața după ce a fost călcat de un autoturism.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accidentul rutier a avut loc aseară, în jurul orei 21, pe fondul întunericului, pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș, pe raza comunei Corbeni. Grav rănit, bărbatul a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spital, iar în cursul zilei de astăzi a decedat din cauza rănilor grave.

În momentul în care a fost călcat de mașină, un Logan, bărbatul, Vasile Z., din Corbeni, în vârstă de 60 de ani, s-ar fi aflat căzut pe carosabil. Șoferul Logan-ului, Florin M., de 38 de ani, este tot din Corbeni. El venea dinspre comuna Arefu și se îndrepta către municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Polițiștii rutieri anchetează motivul pentru care bărbatul era căzut pe carosabil.

Dacă inițial i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma decesului victimei șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90