930 x122 grota rece

accidente

ACCIDENTE CA-N FILME, CU CIOCNIRI ÎN LANȚ, PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

Două accidente rutiere spectaculoase au avut loc ieri în Argeș. Accidentele s-au soldat cu răniți, dar, din fericire, nu și cu persoane decedate.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Primul dintre ele s-a produs pe drumul național 73, Pitești-Câmpulung Muscel-Brașov, în dreptul comunei Dârmănești. Aflat la volanul autoturismului său, un brașovean, în vârstă de 34 de ani, care mergea către Pitești a pătruns din neatenție pe contrasens. Pe contrasens a acroșat o autoutilitară condusă de un gorjean de 50 de ani. La rândul ei, în urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers într-un autoturism condus regulamentar de un argeșean de 47 de ani din comuna Rucăr. Toți cei trei răniți din accident erau pasageri tocmai în autoturismul al cărui șofer, argeșeanul din Rucăr, conducea ca la carte.

Al doilea accident a avut loc în Pitești, pe strada „Negru Vodă”. Un piteștean, în vârstă de 33 de ani, care își conducea autoturismul dinspre bulevardul „Nicolae Bălcescu” spre centrul orașului nu a păstrat distanța regulamentară de mers și a lovit în spate un alt autoturism. Acesta din urmă, condus regulamentar de un piteștean de 38 de ani, a intrat, la rândul său, în autoturismul din față, la volanul căruia se afla un alt piteștean, de 32 de ani, dar a fost proiectat și pe sensul opus, acolo unde a lovit o a doua mașină, condusă de un alt piteștean, de 40 de ani. Șoferul primului autoturism lovit de conducătorul auto care nu a respectat distanța a fost rănit.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90