930×122 CAPRA 5

Arges

ACŢIUNEA PENTRU ANULAREA CARANTINĂRII COMUNEI BĂLILEŞTI, RESPINSĂ

Acţiunea înaintată de autorităţile din Bălileşti, Argeş în privinţa anulării Ordinului şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind carantinarea zonală a localităţii, a fost respinsă, ca neîntemeiată, anunţă DSU.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, prin respingerea cererii a fost dovedit faptul că Ordinul şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4659265 din 01.08.2020 privind instituirea carantinei zonale în comuna Bălileşti, judeţul Argeş a fost emisă în mod temeinic şi legal.

DSU atrage atenţia asupra importanţei carantinării unor localităţi, ca fiind o măsură pentru sănătatea publică: „Totodată, dorim să subliniem importanţa măsurii de instituirie a carantinei zonale în anumite regiuni, în vederea protejării comunităţilor împotriva infectării şi limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.”

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

„Readucem în atenția populației faptul că măsura de carantinare zonală se instituie la propunerea Direcției de Sănătate Publică teritorială cu avizul Institutului Național de Sănătate Publică și în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență”, se arată pe pagina de Facebook a DSU.

Foto: descriptiv

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90