930X122 MAIA

Arges

ACŢIUNEA PENTRU ANULAREA CARANTINĂRII COMUNEI BĂLILEŞTI, RESPINSĂ

Acţiunea înaintată de autorităţile din Bălileşti, Argeş în privinţa anulării Ordinului şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind carantinarea zonală a localităţii, a fost respinsă, ca neîntemeiată, anunţă DSU.

Citiți și: S-a terminat! Decizii majore privind deținerea și vânzarea de droguri!

Astfel, prin respingerea cererii a fost dovedit faptul că Ordinul şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4659265 din 01.08.2020 privind instituirea carantinei zonale în comuna Bălileşti, judeţul Argeş a fost emisă în mod temeinic şi legal.

DSU atrage atenţia asupra importanţei carantinării unor localităţi, ca fiind o măsură pentru sănătatea publică: „Totodată, dorim să subliniem importanţa măsurii de instituirie a carantinei zonale în anumite regiuni, în vederea protejării comunităţilor împotriva infectării şi limitării răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2.”

Citiți și: Argeș – Evaluare Națională: 155 de absenți de la proba la Matematică

„Readucem în atenția populației faptul că măsura de carantinare zonală se instituie la propunerea Direcției de Sănătate Publică teritorială cu avizul Institutului Național de Sănătate Publică și în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență”, se arată pe pagina de Facebook a DSU.

Foto: descriptiv

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SMART KIDS 570×90