New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ÎNTÂLNIRE ÎN PREMIERĂ ÎNTRE ACTUALUL ȘI FOȘTII PREFECȚI DE ARGEȘ

Actualul și foștii prefecți ai județului Argeș de după anul 1990 au socializat unii cu alții.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

La întâlnirea care a avut loc pe 24 ianuarie, dar care a fost făcută publică acum, au participat 10 dintre cei 12 foști prefecți, lipsind motivat Aurel Teodorescu și Marcel Proca. Au fost prezenți Nicolae Olteanu, Ion Cîrstoiu (cumătrul președintelui Traian Băsescu), Constantin Nicolescu, Marin Toader (cumnatul fostului președinte al țării Emil Constantinescu), Vasile Niţu, Constantin Tămagă, Cătălin Teodorescu, Ion Popa, Gheorghe Davidescu și Ciprian Berevoianu. Gazda, Cristian Soare, și invitații săi au discutat în biroul prefectului, iar apoi au luat masa la restaurantul hotelului Ramada din Pitești.

De comun acord, au stabilit ca 24 ianuarie, atunci când sărbătorim unirea Principatelor Române, să rămână ziua în care foștii prefecți ai județului să se revadă cu toții. De asemenea, unul dintre participanți a avut ideea constituirii unui club sau a unei asociații a prefecților de Argeș, structură fără personalitate juridică al cărei scop să fie sprijinirea cu sfaturi a prefectului în funcție. Precizăm că revederea dintre foștii prefecți a avut loc la inițiativa actualului prefect al Argeșului, Cristian Soare.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3