Donaris 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT CU MICROBUZ ÎN ALBOTA

Un accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă în comuna argeșeană Albota. Conform primelor informații, în accident ar fi fost implicate patru autovehicule, dintre care un microbuz maxi-taxi cu călători. O persoană ar fi rănită.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Accidentul a avut loc pe DN 65 Pitești – Slatina. Șoferul unui autoturism nu a observat la timp un alt autoturism Opel care stătea pe loc pentru un viraj la stânga și l-a lovit din spate. În carambol au fost antrenate patru autovehicule: Opel-ul, un autoturism Mercedes, o Skoda și un microbuz. 7 călători din maxi-taxi au fost răniți, dar ușor.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Au intervenit un echipaj cu ambulanţă SMURD, un echipaj de urgenţă cu o autospecială de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Pitești şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Celor 7 răniți li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. 3 dintre ei au fost preluați de ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă şi transportați la spital. Nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90