930 x122 grota rece

accident

ACUM: ACCIDENT ÎN MĂRĂCINENI – PIETONI LOVIȚI

Accident în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Mărăcineni, în Argeșelu, pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Un autoturism oprit la o trecere de pietoni a fost lovit din spate de o altă mașină. S-a creat un carambol, alte două mașini din spate intrând în coliziune. Primul autoturism a fost proiectat pe „zebră”. Potrivit primelor informații, doi pietoni ar fi fost loviți. Și o persoană dintr-o mașină implicată ar fi rănită. Cauza probabilă a accidentului: nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și un altul cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat de la Detaşamentul de Pompieri Pitești. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale unuia dintre pietoni, cel mai grav accidentat, o femeie în vârstă de 36 de ani, care avea traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, suspiciune de fractură la mâna și piciorul drept, dureri la abdomen și la coloana lombară. Toate cele trei victime au fost transportate la spital.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Circulaţia este întreruptă pe sensul de mers dinspre Câmpulung către Piteşti. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90