930×122 CAPRA 5

Arges

mascati_descindere

ACUM: ACȚIUNE MAMUT A POLIȚIEI ÎN ARGEȘ ȘI BRAȘOV

245 de poliţişti operează acum 70 de percheziţii domiciliare la persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. Sunt puse în executare 47 de mandate de aducere.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

68 dintre percheziții sunt făcute în județul Brașov, iar două, în Argeș. La acțiune polițiștii argeșeni îi sprijină pe colegii lor de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Braşov.

Perchezițiile, desfăşurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea poliţiştilor din cadrul  Serviciului de Investigarea Fraudelor Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unor societăţi comerciale care în anii 2013 și 2014 ar fi înregistrat cheltuieli fictive în evidenţele contabile ale firmelor. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 23.000.000 de lei! (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3