Donaris 930 x 122

politia

ACUM: AGLOMERAȚIE EXTREMĂ ÎN TRIVALE

Acum: Aglomerație extremă în Trivale. Grădina Zoologică din pădurea Trivale din Pitești este astăzi un centru de atracție pentru copii, veniți împreună cu părinții, bunicii sau educatorii lor.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Prima zi liberă din minivacanța de la începutul lunii iunie, vremea frumoasă (cu 28 de grade Celsius în termometre) și gratuitatea pentru copii și adolescenți cu vârsta de până la 18 ani au atras multă lume la Zoo (click pe imagini pentru mărire):

Între paranteze fie spus, bine ar fi ca la următorul 1 iunie Primăria să lase intrarea liberă de Ziua Copilului pentru toată lumea. Copiii vin cu familiile lor, nu singuri!

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Drumul dinspre Cornul Vânătorului către Băbana este plin de autoturisme, parcate de-o parte și de alta a căii rutiere. În lipsa unei parcări adecvate, situația se repetă ori de câte ori intrarea la Zoo este gratuită și sunt zile nelucrătoare.

Un echipaj al Poliției Locale Pitești dirijează traficul rutier în zonă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90