New Profesional Consult 930 x 122

drum

ACUM: BARĂ LA BARĂ! CELE MAI AGLOMERATE DRUMURI

Acum: bară la bară! Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că la această oră circulația auto este intensă pe DN1 pe Valea Prahovei, mai ales pe sensul de mers către Bucureşti. Se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers – în Comarnic şi între Poiana Ţapului şi Buşteni (însă viteza de deplasare este mai mare faţă de sensul de mers spre Capitală).

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Pentru că numărul de autovehicule este în creştere, iar coloana dinspre Braşov se va mări, e de aşteptat să apară probleme de trafic şi pe DN73A Râşnov – Predeal la intersecţia cu DN1.

În judeţul Braşov în zona Dârste un echipaj de poliţie le recomandă conducătorilor auto care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Celor care pleacă din zona Bran – Moieciu li se reamintește că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana și DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Pe DN73 Braşov – Piteşti se circulă cu viteză redusă în zona Bran (acolo unde numeroşi turişti vizitează castelul).

Pe DN67C Transalpina autovehiculele rulează mai încet în staţiunea Rânca, acolo unde se desfăşoară un festival.

Pe DN7C Transfăgărăşan se înaintează cu viteză redusă în zona Bâlea Lac din cauza autovehiculelor oprite pe marginea drumului (deoarece parcările sunt pline). Circulaţia pe acest drum este, însă, mai scăzută în intensitate faţă de weekend-ul trecut.

În judeţul Vâlcea pe Valea Oltului se circulă ceva mai încet pe DN7 în zona Cozia – Căciulata, pentru că obiectivele turistice (în principal Mănăstirea Cozia şi piscinele termale) atrag numeroşi vizitatori. Pentru a evita zona aglomerată, conducătorilor auto aflaţi în tranzit li se recomandă să circule pe DN7CC (Centura Călimăneşti).

În judeţul Constanţa se circulă îngreunat pe DN39, în zona vechiului pod de la Agigea (aflat în lucru). Drumul mai este aglomerat în Eforie-Nord. Pe drumul de legătură cu noul pod de la Agigea se circulă normal. Pe autostrada A2 circulaţia a crescut uşor în intensitate pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti. Probabil autostrada se va aglomera după ora 16, atunci când majoritatea automobiliştilor pornesc spre casă direct de pe plajă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90