Donaris 930 x 122

dn 65

ACUM: BARĂ LA BARĂ. TRAFIC AGLOMERAT

Acum: bară la bară. Începând de astăzi, 21 septembrie, și (potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române) până pe 16 octombrie 2016, pe DN 65 Pitești-Slatina se vor executa lucrări la partea carosabilă (mai exact, reparații la rosturile de dilatație ale unui pod) la kilometrul 109, în zona comunei argeșene Albota. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se va desfășura în toată această perioadă pe un fir alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

La această oră, traficul în zonă se desfășoară cu greutate, mașinile circulând bară la bară.

Pe de altă parte, în cursul zilei de astăzi, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea se vor executa lucrări de asfaltare la intrarea dinspre Pitești în satul argeșean Zamfirești din comuna Cotmeana. Este motivul pentru care circulația rutieră în zona lucrărilor se va desfășura pe un fir alternativ, dirijată de piloții de trafic. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3