Donaris 930 x 122

hoti

ACUM, ÎN ARGEȘ: HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT DE POLIȚIE

Incident în urmă cu puțin timp în comuna argeșeană Mărăcineni, în zona blocurilor, pe DN 73, Pitești – Câmpulung Muscel. Doi indivizi ar fi furat dintr-un autoturism o borsetă cu bani. Indivizii ar fi fost prinși în flagrant de polițiști și încătușați. Furtul ar fi avut loc în timp ce proprietarul autoturismului își rezolva o pană de cauciuc.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Cei doi sunt audiați la această oră, 18, la Poliție. Ei și încă un individ, șofer al autoturismului Opel Astra cu care banda acționa în trafic. Toți cei trei sunt cetățeni bulgari. Cel mai în vârstă are 44 de ani. Ceilalți doi au 29 și, respectiv, 21 de ani. În timp ce șoferul păgubit se ocupa de pana de cauciuc, doi intre bulgari ar fi profitat de neatenția acestuia și i-ar fi furat din mașină 6.000 de lei. Ghinionul lor a fost faptul că o femeie aflată într-o stație de autobuz din zonă i-a observat. Femeia l-a atenționat pe șoferul păgubit, iar acesta a început să strige după prezumtivii autori. În zonă era și un echipaj de la Poliția Rurală Mărăcineni. Polițiștii i-au imobilizat și încătușat pe cei trei. Ulterior i-au predat polițiștilor de la Biroul Investigaţii Criminale Piteşti . Bulgarii sunt acuzați de furt calificat, faptă pedepsită de legea din România cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3