Donaris 930 x 122

agent

ACUM, ÎN TRIVALE: AGENT DE PAZĂ ÎMPUȘCAT (VIDEO)

Incident grav în urmă cu puțin timp. S-a întâmplat la baza de agrement Trivale din Pitești, ștrand care este al municipalității.

Citiți și: Piteștiul de aici și Piteștiul de peste Prut se întâlnesc de 1 decembrie!

Un agent de pază al firmei private MSS a fost împușcat. Potrivit primelor informații, prezumtivul agresor ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc (armă neletală). Agentul de pază a fost transportat, rănit, la Spitalul Județean de Urgență. Prezumtivul agresor a fost prins de polițiști și este audiat la această oră.

Citiți și: Video – A început demolarea blocului construit ilegal în Pitești

UPDATE: Suspectul este născut în anul 1988 și este din Pitești. Agentul de pază, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost împușcat de două ori în spate și ar avea o lovitură la cap în urma luptei cu agresorul. Medicii spun că starea lui este bună și că se află în afara oricărui pericol.

De la ce ar fi pornit conflictul? Prezumtivul agresor, care era venit la plajă, ar fi fost deranjat de faptul că agentul de pază l-ar fi stropit, accidental, cu apă din bazin. S-ar fi dus acasă, ar fi luat pistolul și l-ar fi împușcat pe agent. Acesta din urmă, alături de colegi de-ai săi, asigura paza bazei de agrement Trivale.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441