930 x122 grota rece

agent

ACUM, ÎN TRIVALE: AGENT DE PAZĂ ÎMPUȘCAT (VIDEO)

Incident grav în urmă cu puțin timp. S-a întâmplat la baza de agrement Trivale din Pitești, ștrand care este al municipalității.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un agent de pază al firmei private MSS a fost împușcat. Potrivit primelor informații, prezumtivul agresor ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc (armă neletală). Agentul de pază a fost transportat, rănit, la Spitalul Județean de Urgență. Prezumtivul agresor a fost prins de polițiști și este audiat la această oră.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

UPDATE: Suspectul este născut în anul 1988 și este din Pitești. Agentul de pază, în vârstă de 20 de ani, ar fi fost împușcat de două ori în spate și ar avea o lovitură la cap în urma luptei cu agresorul. Medicii spun că starea lui este bună și că se află în afara oricărui pericol.

De la ce ar fi pornit conflictul? Prezumtivul agresor, care era venit la plajă, ar fi fost deranjat de faptul că agentul de pază l-ar fi stropit, accidental, cu apă din bazin. S-ar fi dus acasă, ar fi luat pistolul și l-ar fi împușcat pe agent. Acesta din urmă, alături de colegi de-ai săi, asigura paza bazei de agrement Trivale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90