Donaris 930 x 122

Arges

ACUM: INUNDAȚII ÎN ARGEȘ! DRUMURI BLOCATE

Autoritățile intervin la această oră în două comune din județul Argeș: Rucăr și Dâmbovicioara.

Citiți și: A nins în Argeș!

Ploile abundente căzute în zonă în această după-amiază (a fost o rupere de nori) au provocat inundații. Curțile unor gospodării au fost inundate. Apa a pătruns și în câteva case, dar nivelul acesteia nu este mare și nicidecum periculos, precizează pentru ePitești prefectul județului, Cristian Soare. Nu sunt victime. Echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență scot apa și mâlul din gospodăriile afectate.

De asemenea, potrivit sursei citate, două drumuri comunale sunt blocate din cauza apelor și a aluviunilor: DC 22 Dâmbovicioara – Brusturet și DC 21, în zona Sătic. Pe aceste drumuri nu se poate circula la această oră. Se acționează cu utilaje. Apa a pătruns și pe drumul județean 735 Albeștii de Muscel – Cândești, dar se poate circula, informează prefectul. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș! Alertă de inundații!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90