930 x122 grota rece

Arges

ACUM, PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ! EVAZIUNE, SPĂLARE DE BANI, 100 DE PERSOANE ANGAJATE LA NEGRU!

La această oră peste 100 de poliţişti argeșeni desfăşoară 11 percheziţii domiciliare în Argeș, Ilfov și București. Perchezițiile au loc într-un dosar penal de evaziune fiscală, de spălare de bani şi de angajare a a mai mult de 5 persoane fără a avea încheiate contracte individuale de muncă. Acțiunea se derulează cu sprijin de la Direcția de Investigare a Fraudelor a Inspectoratului General al Poliției Române.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

În dosarul instrumentat de poliţişti sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş sunt vizate două societăţi comerciale şi două persoane. Din anul 2011 și până în prezent persoanele percheziţionate ar fi omis în întregime sau în parte evidenţierea în actele contabile ori în alte documente legale a operaţiunilor comerciale sau a veniturilor realizate. Totodată, persoanele respective sunt bănuite că în perioada 2011-2014 ar fi angajat aproximativ 100 de persoane fără a încheia contracte individuale de muncă, pentru tăinuirea sursei impozabile de venit în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Prejudiciul adus statului prin neplata impozitului pe profit și a TVA este estimat la peste 350.000 de lei.

Precizăm că acțiunea are sprijin de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției Române și că la ea participă și jandarmi. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3