NOR CURIER 930X122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ ÎNTR-UN DOSAR DE EVAZIUNE DE 1.800.000 DE LEI

La această oră, 80 de poliţişti bucureșteni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Argeș, Ilfov, Teleorman şi Giurgiu la persoane bănuite de evaziune fiscală. De asemenea, polițiștii pun în executare 25 de mandate de aducere. Poliția nu precizează despre cine este vorba.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2011-2014 persoanele în cauză, administratori ai unui număr de 22 de societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni comerciale fictive privind achiziţionarea de bunuri şi servicii de la alte patru societăţi comerciale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.800.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90