EcoMoto 930×122

arme

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA TRAFICANȚI DE ARME

La această oră Poliţia Română face 37 de percheziţii în Bucureşti şi în 10 judeţe la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal în ţară arme şi muniţii letale şi neletale.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române, cele 37 de percheziţii domiciliare au loc în Capitală şi în județele Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Olt și Teleorman. Poliția nu precizează în care localitate sau localități din Argeș sunt operate perchezițiile.

Din cercetări a reieşit că persoanele la locuințele cărora se desfășoară perchezițiile ar fi introdus ilegal în România arme și muniții letale și neletale, provenite din diferite țări ale Uniunii Europene.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Suspecții vor fi aduși la audieri sub acuzația de contrabandă cu arme. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90