930 x122 grota rece

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA EVAZIONIȘTI

La această oră poliţiştii argeșenii fac 6 percheziţii în județele Argeş și Ilfov şi în Bucureşti pentru probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de evaziune fiscală în formă continuată. Sunt vizate sediile sociale ale mai multor societăți și domiciliile a trei persoane. Poliția nu oferă detalii despre identitatea suspecților.

Citiți și: Accident în Argeș: Șofer rupt de beat, tineri grav răniți pe ATV! Ce spune Poliția

La percheziții participă poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, sprijiniţi de „mascații” de la Serviciul Acţiuni Speciale și sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Persoanele sunt bănuite că în cursul anului 2014 ar fi înregistrat în evidenţele contabile documente justificative fictive provenite de la societăţi comerciale de tip fantomă, în scopul diminuării bazei impozabile şi implicit a obligaţiilor fiscale datorate bugetului consolidat al statului. Prejudiciul creat este de aproximativ 250.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Acţiunea beneficiază și de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90