New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA UN GRUP INFRACȚIONAL

La această oră poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş şi Dolj, sprijiniţi de colegii lor de la Serviciile Acţiuni Speciale („mascații”) din Argeş, Dolj şi Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fac 11 percheziţii domiciliare în judeţele Argeş şi Dolj, la domiciliile a zece persoane.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal cu acuzații de înșelăciune și constituirea unui grup infracțional organizat.

Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive având ca obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă pe care nu le-ar fi onorat, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, care nu precizează, însă, despre cine este vorba.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

După confirmarea comenzilor mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau deviate spre România, folosindu-se documente de transport false. Ulterior bunurile ar fi fost valorificate pe piaţa neagră la preţuri subevaluate.

Prejudiciul creat este de aproximativ 400.000 de euro, reprezentând contravaloarea mărfurilor care fac obiectul activităţii infracţionale, precizează sursa citată.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3