930×122 CAPRA 5

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI ȘI MIOVENI

La această oră 35 de poliţişti din Prahova fac 7 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciuni. 9 persoane urmează să fie aduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Perchezițiile, la care participă şi jandarmi, au loc în Bucureşti, Piteşti, Mioveni și Potlogi (judeţul Dâmboviţa), la domiciliile unor persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda „Câştig”, anunță Poliția Română.

Din cercetări a reieşit că în perioada iulie-octombrie a acestui an suspecții, prin folosirea unor calităţi oficiale mincinoase, ar fi înşelat 11 persoane cu peste 150.000 de lei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Acțiunea se desfăşoară într-un dosar penal instrumentat de Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei şi Patrimoniului al Poliţiei municipiului Ploieşti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90