NOR CURIER 930X122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎNTR-UN CAZ CU EVAZIUNE DE 2.000.000 DE LEI

La această oră peste 50 de poliţişti bucureșteni de la Investigarea Fraudelor fac 12 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală. De asemenea, sunt puse în executare 22 de mandate de aducere.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Sunt verificate și 20 de sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Argeş.

Perchezițiile, desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unei societăţi comerciale, care, în perioada 2007-2012, folosind documente false şi înregistrări contabile fictive, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la peste 2.000.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90