EcoMoto 930×122

maracineni

ACUM! PERCHEZIȚII ÎN MIOVENI, MĂRĂCINENI ȘI MICEȘTI!

Poliţiştii argeșeni ai Serviciului de Investigaţii Criminale și colegii lor de la Poliţia Mioveni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, fac la această oră 11 percheziţii domiciliare în Mioveni şi în comunele Mărăcineni şi Miceşti. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Perchezițiile vizează o grupare infracţională, formată din nouă persoane, bănuite de furturi în formă continuată. Cei în cauză sunt suspectați că începând din luna iulie a anului trecut și până în prezent ar fi sustras atât bunuri din case de vacanţă şi locuinţe, precum şi piese auto din autovehicule de transport marfă şi din societăţi comerciale. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 50.000 de lei.

La acţiune iau parte peste 45 de poliţişti de la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90