EcoMoto 930×122

perchezitii

ACUM, PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI ȘI ȘTEFĂNEȘTI! „MASCAȚII” AU DESCINS ACASĂ LA SUSPECȚI!

Poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale al Poliției Argeş, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fac la această oră şapte percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti şi în orașul Ştefăneşti.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Vor fi puse în aplicare şapte mandate de aducere emise de Judecătoria Piteşti. Perchezițiile vizează o grupare formată din şapte persoane specializată în furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Indivizii sunt bănuiţi că în perioada februarie-octombrie anul acesta ar fi sustras mai multe bunuri din zece locuinţe, sedii de societăţi comerciale şi notariate.

Cinci dintre membrii grupării au fost depistaţi în flagrant în noaptea de 8 spre 9 octombrie, după ce au sustras mai multe bunuri din sediul şi depozitul unei societăţi comerciale situată în zona industrială a Piteştiului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90