930X122 MAIA

mascati

ACUM, PERCHEZIȚII ÎN PITEȘTI! SUNT VIZATE 26 DE FIRME ȘI 20 DE PERSOANE!

La această oră poliţişti ai Serviciului de Investigarea Fraudelor din Argeş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale („mascații”), fac două percheziţii domiciliare în Piteşti.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Perchezițiile vizează 26 de societăţi comerciale şi 20 de persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi de executare de activităţi miniere fără licenţă sau fără permis de exploatare. Cei în cauză sunt bănuiţi că în perioada 2010-2013, în calitate de administratori, ar fi emis şi înregistrat în contabilitatea unor societăţi comerciale, cu obiect de activitate în domeniul exploatării agregatelor minerale şi al construcţiilor, mai multe operaţiuni fictive. Operațiunile ar fi constat în vânzarea şi achiziţionarea de bunuri în scopul diminuării profitului şi solicitării unor deduceri ilegale de TVA. Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit şi TVA este estimat la aproximativ 2.385.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA