930×122 CAPRA 5

albota

ACUM: TRAFIC INFERNAL SPRE ALBOTA. COLOANĂ DE MAȘINI

Acum: trafic infernal spre Albota. Coloană de mașini. La această oră, pe DN 65 Piteşti-Slatina traficul rutier este foarte intens.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Cel mai greu se circulă la ieşirea din Piteşti către Albota, acolo unde s-au format coloane de autovehicule pe aproximativ 2 kilometri. Cauzele? Lucrările la podul de la kilometrul 109 și valorile crescute de trafic determinate de venirea weekend-ului. În zona în care se fac lucrări circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ, fiind dirijată de semafoare electrice.

“Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.”, este recomandarea polițiștilor rutieri.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Amintim că începând de miercuri, 21 septembrie, și (potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române) până pe 16 octombrie 2016, pe DN 65 Pitești-Slatina se vor executa lucrări la partea carosabilă (mai exact, reparații la rosturile de dilatație ale unui pod) la kilometrul 109, în zona comunei argeșene Albota. Din acest motiv, circulația rutieră în zona lucrărilor se desfășoară în toată această perioadă pe un fir alternativ, dirijată cu semafoare electrice. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90