Donaris 930 x 122

politia

ACUZAT ÎN SPANIA DE TRAFIC DE PERSOANE, PRINS DE POLIȚIA ARGEȘ

Poliţiştii argeșeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au dat de urma unui bărbat fugar în vârstă de 25 de ani care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia autorităţile judiciare din Spania au emis în noiembrie anul trecut un mandat european de arestare pe o perioadă de 8 ani pentru trafic de persoane (crearea unui grup infracțional pentru exploatarea de femei în vederea practicării prostituției).

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au hotărât arestarea sa preventivă pentru 15 zile, pentru predarea către autorităţile spaniole. Până la definitivarea procedurilor bărbatul va rămâne încarcerat în centrul de arest preventiv din Pitești al Poliției Argeș.

Precizăm că pentru depistarea individului poliţiştii au primit date şi informaţii suplimentare de la Biroul Naţional Interpol. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90