NOR CURIER 930X122

Pitesti

ACUZAȚI DE TÂLHĂRIE, PRINȘI DUPĂ 6 LUNI DE POLIȚIȘTII PITEȘTENI

Sub acuzația de tâlhărie, doi indivizi au fost reținuți de Poliție pentru 24 de ore și vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propuneri de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cei doi sunt suspectați că pe 20 februarie anul acesta, în jurul orei 16:50, ar fi furat mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale. Mai grav, ei ar fi lovit proprietarul în momentul în care acesta i-a surprins la furat.

Suspecții au reușit atunci să își ascundă identitatea și să fugă. În urma anchetei, polițiștii piteșteni de la Biroul Investigaţii Criminale au reușit acum, după aproape șase luni de la comiterea faptei, să îi identifice și să dea de urma lor.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Unul dintre suspecți are 34 de ani și este din comuna argeșeană Moșoaia, iar celălalt, în vârstă de 35 de ani, locuiește în Poiana Lacului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90