930×122 CAPRA 5

vacanta

Adio vouchere de vacanță!

Adio vouchere de vacanță!

Citiți și: Vouchere cu sute de lei de persoană, active de azi

Federaţia Sanitas din România a anunțat că Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă, mai multe categorii de personal fiind vizate de un proiect de Ordonanţă de Urgenţă.

„Ministerul Sănătăţii nu mai vrea să finanţeze voucherele de vacanţă!

Citiți și: Când intră elevii în vacanța de toamnă

Un proiect de O.U.G. al Ministerului Sănătăţii taie finanţarea pentru acordarea voucherelor de vacanţă în cazul mai multor categorii de personal: angajaţii care efectuează gărzi în UPU/CPU în baza unui contract de muncă cu tip parţial; rezidenţii; personalul UPU care participă la intervenţii SMURD; cabinete de medicină sportivă, cabinete de medicină legală, de planning familial, TBC, LSM, UPU, programe tip HIV/SIDA, programe pentru distrofici, personalul care desfăşoară activitate de cercetare ştiinţifică”, arată Federația Sanitas care amenință cu ample acțiuni de protest.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Logan spune:

    Asta e una de ce nu se acorda mărirea de salariu pentru infirmiere, brancardieri, etc credeți ca o mărire de 70 RON este suficienta pentru medici și asistente sa putut dar ptr cei care chiar muncesc nu se poate o sa vreți voturi, o sa aveți….. voturi

  • Ionel spune:

    Ti se pare ca au prea putin? Din împrumuturi plătite de prostii care muncesc pe salariul minim pana pica pe burta!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3