Donaris 930 x 122

apa

REVOLTĂTOR! ÎN PITEȘTI TARIFELE LA APĂ RECE ȘI CANALIZARE S-AR PUTEA SCUMPI IAR

Taxele şi impozitele locale pentru piteșteni au rămas în acest an la acelaşi nivel ca în 2014. Ce se va întâmpla, însă, cu tarifele la utilităţi, la apă sau căldură? Întrebarea este cu atât mai legitimă cu cât transportul cu autobuzul s-a scumpit (prețul unei călătorii a crescut de la 1, 8 la 2 lei).

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, a anunțat astăzi că tariful de 200 de lei gigacaloria pentru încălzirea apartamentelor racordate la sistemul de centralizare va fi menţinut şi în acest an. De asemenea, potrivit viceprimarului, nici tarifele la gunoi nu vor fi majorate, existând chiar posibilitatea scăderii acestora.

O veste proastă tot este, însă! Nu ne miră că ea vine dinspre societatea Apă Canal! Ionică a precizat că există discuţii legate de scumpirea preţurilor pentru apă rece şi canalizare, în condiţiile în care Uniunea Europeană ar fi cerut un anumit tarif pentru a acorda sume mari de bani necesare dezvoltării infrastructurii. Din 2016, însă, a ținut viceprimarul să îndulcească pilula amară, ar fi premise ca şi tarifele pentru apă şi canalizare în Pitești să scadă.

Citiți și: Pitești. Atenție mare: se întâmplă de azi!

Tarifele la apă și canalizare în Pitești au tot crescut în ultimii ani. Asta și în ciuda promisiunilor, dovedite mincinoase, ale celor responsabili, promisiuni potrivit cărora aceste tarife vor fi reduse.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3