NOR CURIER 930X122

aprilie

AGLOMERAȚIE PE TRANSFĂGĂRĂȘAN

Primul week-end din aprilie a venit la pachet cu mult soare și temperaturi ca de vară. Argeșenii au profitat de zilele frumoase de la sfârșitul săptămânii trecute și au ieșit la iarbă verde inclusiv pe Transfăgărășan, în zona barajului Vidraru.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Unii s-au rezumat să admire priveliștile de vis și să își încarce „bateriile” cu aer curat, alții au încins grătare și au petrecut în natură, cu mititei și bere. Asta în ciuda legii, care permite grătare doar în locuri special amenajate.

Pe Transfăgărășan a fost aglomerație în weekend, autoturismele împânzind pe alocuri cel mai spectaculos drum al țării. La altitudine stratul gros de zăpadă încă persistă. Amintim că drumul va fi complet deschis, adică și între km 10+000 (Piscul Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), abia pe 1 iulie 2016.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90