SMART KIDS 930X122

alarmare

ALARMĂ NAȚIONALĂ. AVERTIZARE A POPULAȚIEI ȘI ÎN PITEȘTI ȘI MIOVENI

Alarmă națională. Avertizare a populației și în Pitești și Mioveni.

Citiți și: Măsuri draconice de supraveghere a populației!

Astăzi, 5 septembrie 2018, între orele 10 şi 11, în Pitești, Mioveni și alte localități din județul Argeș și din întreaga țară vor avea loc exerciţii pentru verificarea funcţionării mijloacelor de alarmare a populaţiei, astfel încât să fie centralizate permanent datele cu privire la starea echipamentelor de avertizare şi alarmare, precum şi pentru pregătirea continuă a autorităţilor administraţiei publice locale.

În cadrul exerciţiului, organizat în întreaga țară de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), semnalele de alarmă au următoarele semnificaţii, în funcţie de durata acestora:

Citiți și: Alarmant! ,,Peste 500 de vârstnici mor sau sunt răniți, anual, în incendii!”

-Semnalul ALARMĂ AERIANĂ – se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

-Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE – se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

-Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ – se compune din 3 sunete a 32 de secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele. Prealarmarea reprezintă transmiterea mesajelor/semnalelor de avertizare către autorităţi despre probabilitatea producerii unor dezastre sau a unui atac aerian.

-Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI – se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA