New Profesional Consult 930 x 122

accident

ALARMANT! 3 PIETONI LOVIȚI DE MAȘINI ÎN ARGEȘ ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Nu mai puțin de trei pietoni au fost loviți în aceeași zi, ieri, 8 iulie, în Argeș în trei accidente rutiere diferite.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Un prim accident a avut loc în Pitești, la intersecția străzii Ana Ipătescu cu bulevardul I.C. Brătianu. Angajându-se în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, un piteștean în vârstă de 57 de ani a fost accidentat de un autoturism condus regulamentar dinspre bulevardul Republicii către bulevardul I.C. Brătianu. Șoferul, tot din Pitești, de 45 de ani, nu era băut.

Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

La fel ca și în cazul unui alt accident cu pieton, produs tot în Pitești și tot ieri, pe strada Vasile Pârvan. De această dată, însă, pietonul, un piteștean în vârstă de 20 de ani, a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe „zebră”, semnalizată şi marcată corespunzător potrivit Biroului Rutier Piteşti.

Șoferul autoturismului, de 62 de ani, din comuna argeșeană Vedea, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din fericire, pietonul a suferit doar răni minore.

Al treilea accident s-a produs pe raza comunei Bogaţi.

Un copil de 6 ani din localitate, lăsat nesupravegheat de părinți, s-a angajat în traversarea unui drum prin loc nepermis şi fără să se asigure. Copilul a fost lovit de un motociclu condus dinspre Bogați către Leordeni de un localnic de 32 de ani.

Conducătorul motociclului nu era băut.

Amintim că, după viteza excesivă, traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni și neacordarea din partea șoferilor a priorităţii pentru pietoni sunt principalele cauze în județul Argeș ale accidentelor rutiere cu victime. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bilant-tragic-pe-soselele-din-arges/. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90