NOR CURIER 930X122

Arges

ALARMANT! ARGEȘUL, RĂVĂȘIT DE URGENȚE

Alarmant! Argeșul, răvășit de urgențe. Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeș a prezentat astăzi bilanţul acțiunilor desfășurate de instituție în anul 2016. Bilanţul a fost făcut de maiorul Bogdan Olar, împuternicit inspector șef al ISU Argeș, cu participarea preşedintelui Consiliului Judeţean, Dan Manu, a prefectului Cristian Soare şi a subprefectului Emilian Dragnea.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Potrivit bilanțului, anul trecut ISU Argeş a fost solicitat să intervină cu echipaje de pompieri și SMURD la un număr uriaș de evenimente: peste 16.600 (adică o medie de 45 de intervenții pe zi!). Față de anul 2015, s-a înregistrat o creștere de nu mai puțin de 35%!

În 2016 în județul Argeș s-au înregistrat peste 10.000 de cazuri în care a fost nevoie de acordarea de asistență medicală de urgență. Au existat și 44 de acțiuni de descarcerare. De asemenea, conform sursei citate, tot anul trecut pompierii argeșeni au intervenit pentru stingerea a mai bine de 460 de incendii.

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

Situațiile de urgență din cursul anului trecut din Argeș s-au soldat cu 89 de victime, dintre care 3 persoane decedate. Au fost salvate 465 de persoane, cu 350% (!) mai multe decât în 2015. Amintim că în 2016 în județul Argeș a fost activat Planul Roșu de intervenție. Detalii, AICI și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3