Donaris 930 x 122

Arges

ALARMANT! SUTE DE AMENZI ȘI ZECI DE PERMISE REȚINUTE PENTRU VITEZĂ

Poliția Română desfășoară în întreaga țară acțiunea „Blocada”, pentru prevenirea faptelor antisociale şi un trafic rutier sigur, în special pe drumurile dinspre şi către punctele de trecere a frontierei. La „Blocada” participă zilnic și 500 de poliţişti argeșeni de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, acţiuni speciale, arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

În timpul acestei acțiuni, în perioada 6-12 august polițiștii din Argeș au dat peste 1.180 de amenzi, majoritatea amenzi rutiere, însumând aproape 277.000 de lei.

Au fost prinse două persoane care se sustrăgeau condamnării la închisoare. Dintre infracțiunile descoperite, mai bine de 30 au fost constatate în flagrant delict.

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Pe șoselele din Argeș în perioada menționată au fost instituite 53 de filtre rutiere. De asemenea, a fost găsit un autoturism furat.

Din totalul de peste 1.180 de amenzi date în cele 7 zile în Argeș, nu mai puțin de 835 au fost sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regulilor rutiere.

Pentru viteză mare polițiștii rutieri argeșeni au dat 518 amenzi și au reținut 35 de permise de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. Pentru șofat sub influența băuturilor alcoolice s-au aplicat 7 amenzi, iar 9 permise au fost reținute. Șoferii au mai primit amenzi și pentru depășiri neregulamentare. În plus, au fost retrase 59 de certificate de înmatriculare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3