New Profesional Consult 930 x 122

albota

ALBOTA: BINE BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, CU MAȘINA ÎN ZID

Albota: Bine băut și fără permis, cu mașina în zid. Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna teleormăneană Talpa s-a ales cu dosar penal în județul Argeș, după un incident care a avut loc ieri în comuna Albota.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

În timp ce făcea manevra de mers înapoi într-o parcare situată pe DN 65 Pitești-Slatina, tânărul a intrat cu mașina pe care o conducea în zidul unei societăți comerciale, a informat Biroul de Presă al Poliției argeșene cu puține minute în urmă.

Conform sursei citate, veniți la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că individul nu are permis de conducere auto și că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Tânărul a refuzat inițial recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, mai precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Teleormăneanul ar fi avut o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3