Donaris 930 x 122

alertă

ALERTĂ! ANSVSA: NU CONSUMAȚI LACTATE BRĂDET PRODUSE ÎN FEBRUARIE!

Peste 20 de tone de produse lactate de la Brădet – județul Argeș au fost retrase de pe piaţa din România, iar conducererea Autorităţii Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) le recomandă românilor să arunce produsele de la firma argeşeană dacă le au acasă.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Conducerea ANSVSA a anunţat astăzi că peste 20 de tone de produse lactate de la firma argeşeană Brădet au fost retrase de pe piaţă. O decizie similară a fost luată în Spania (1.112 kg) şi Italia (546 kg), acolo unde existau produse ale firmei de lactate româneşti.

„Au fost retrase de pe piaţă toate produsele fabricate în luna februarie. Există posibilitatea ca produse să mai fie în casele oamenilor. Le recomandăm să nu le consume.”, a declarat Andrei Butaru, directorul ANSVSA.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

Comisia Europeană a emis o alertă privind posibila existenţă a bacteriei Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România, după ce Italia a semnalat îmbolnăvirea copilului român internat în Florenţa. Alerta, emisă în sistemul Comisiei Europene privind siguranţa alimentară (RASFF), atrage atenţia asupra riscului existenţei bacteriei „Escherichia coli în brânză de oaie provenind din România”. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea și titlul: http://epitesti.ro/)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441