EcoMoto 930×122

profi

    ALERTĂ LA PROFI! CE A GĂSIT UN CLIENT

    Lanțul de supermarketuri Profi a retras de pe rafturile magazinelor sale produsele PROXI COVRIGI SARE ȘI MAC (200 de grame) și PROXI COVRIGEI SARE (200 de grame). Măsura a fost luată după ce un client a reclamat că a găsit o bucată de sârmă într-o pungă.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

    „Rechemarea este urmare a unei reclamații de la un client care a cumpărat un produs ce prezenta în interior corpuri străine (bucăți sârmă). Compania noastră, având în vedere siguranța clienților noștri, a decis retragerea tuturor produselor de la furnizorul respectiv. Vă invităm, dacă ați cumpărat unul dintre produsele menționate, să‐l returnați imediat magazinelor noastre, de unde primiți contravaloarea lor.”, informează Profi printr-un comunicat. În comunicat nu este precizat magazinul exact de unde a fost cumpărat produsul.

    Comunicatul complet, cu detalii și imagini cu produsele respective, poate fi citit aici: http://www.ansvsa.ro/upload/admin/altele/Rechemare_covrigi_sare_Profi_02.08.2016.pdf.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde € pe piața românească! Apare un gigant cu mii de magazine

     

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3